Najnovšie recenzie zo sekcie Termostaty
Nehodnotím. Nakoľko kúpený tovar spĺňa moje očakávania, v danej cene.
- naj cena na trhu
Tento typ používam už viac rokov a som spokojný.
rychlost dorucenia,cena
Jednoduchý,funkčný.
- Pre seniorov
- robi presne to co som od neho ocakaval...
- český výrobca
- jednoduchá obsluha
- Iné nastavenie ako bolo uvedené v návode (chladenie), nastavené stupne nezodpovedajú uvádzanej tolerencii.
:D
- kompaktnost
- Všetko OK -splnil očakávanie
- žiadne
- dobrá cena
- produkt spĺňa to, čo má v popise
- nepotrebuje snímač vonkajšej T, stačí zadať polohu a vonk. T si sťahuje z netu - je relevantná
- prijímač (pripojený ku kotlu) nemá práve citlivý wifi modul
- aplikácia MiGo nevie zobraziť aktuálnu teplotu vykurovacej vody
- nastavenia wifi siete sa dali do prijímača preniesť cez BT iphonu, ale nie cez BT telefónu s androidom 4.4
- ekvitermické krivky regulátora nie sú dostupné (sú iné ako ekv. krivky regulátora samotného kotla)
Regulátor + obslužná aplikácia MiGo robia to, čo sľubujú. Prijímač má veľké problémy pri slabšom wifi signále, ktorý ostatné zariadenia zvládnu ešte bez problémov.
Prijímač sa nedal nastaviť cez android 4.4, novšie verzie som neskúšal, cez iphone to išlo.
Ekvitermické krivky som musel zisťovať empiricky, výrobca automaticky nastaví 2,6; pre mňa vyzerá byť optimum 2,2 (zatiaľ pre teploty v okt. a nov.). Požadovanú teplotu VV pri aktuálnej vonkajšej teplote som musel behať odčítavať na kotli, appka MiGo ju nezobrazuje.
Na stavbaeu.sk bol produkt lacnejší o 90€ ako u výrobcu a o 60€ ako hocikde inde. Cena zodpovedala cene v ČR.
Spoľahlivý , jednoduchý , odporúčam aj pre staršie osoby.
- prehladné ovládanie
zatial som nič nezistil
- Je to termostat podľa mojej požiadavky ktorý má spínať už od 5 stup Celzia ,aby mi nezamrzlo ovocie skladované v menšej pivnici . Odskúšaný bude až keď nastanú silnejšie mrazí
podobný ako sme mali
- Kvalitné spracovanie
- Kompaktné rozmery
- Dostatočne dľžky káblov
Hadex TH-928T
Pridané: 6. mája 2017
(naposledy upravené 6. mája 2017)
Zakúpený v Svetsuciastok.sk
- cena, presnost
- nic
dobre
Zobrazujem 421 - 440 zo 464 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24 Ďalšie »