Najnovšie recenzie zo sekcie Termostaty
termostat je v pohode plne funkčný, len sa mi zdá trošku drahý, / cca 100.-€ / nakoľko som videl na trhu aj lacnejšie termostaty, avšak nemám skúsenosť, či je možné daný typ termostatu Raychem R-TE manuálny termostat nahradiť nejakým iným, aby bol funkčný na podlahové kúrenie zn.DEVI .
- Intuitívne ovládanie
- Zrozumiteľný návod
- Funkcionalita
Oproti pôvodnému má prístupné všetky funkcie ktoré ponúka, návod je písaný jednoducho a prehľadne. Možno pre tých čo tomu poriadne nerozumejú by som prijal podrobnejší popis niektorých funkcií.
Jednoduchá obsluha
- Český vyrobok
- Dobrá cena
- Malé rozmery
- Možnosť pripojenia ext. čidla
- Neprehľadné menu
- Neprehľadný návod
- Komplikované nastavenie
- Svorkovnice na napájanie má malé otvory
Termostat v celku sa dá použiť, ale má komplikované nastavenie s porovnaním s inými výrobkami. Zháňal som termostat s externými číslom a potreboval som čidlo s dĺžkou aspoň 6 m, v základnej ponuke je 3 m a nikde som sa nedočítal že sa dá predĺžiť na 30 m až keď mi prišiel domov, nakoľko to bolo napísané na pribalenom letáku. To už bolo neskoro, lebo príprava bola už hotova.
- Možnosti programovania
- Málo údajov na displeji. Chýba napr. info o tom že kotol je v aktuálnom čase zapnutý. Ale na šťastie v apke to vidieť.
Spokojný.
jednuducha obsluha
dostatocne citlivy
Jednoduchá inštalácia, jednoduchá obsluha a dlhoročná skúsenosť so značkou Honeywell.
Jednoduchý a zatiaľ spoľahlivý prístroj, výborné riešenie v miestach, kde nie je vhodné pripojiť káblový termostat.
Doporučujem do miest, kde je bežní meniť teploty v rôznych miestnostiach.
- Prehladnost,jednoduchost
- po výpadku napájania, nutnosť znovu párovať s termostatom
- Jednoduchá obsluha.
- Nepracuje tak ako som očakával.
jednoduche ovladanie
- Presnosť spinania a rozopinania, tak ako je v návode.
- Jednoduchá montáž, zvládne každý.
- Cenovo dostupné.
- Nepáči sa mi, že sa nedá vypnúť ten alarm.
Produkt mám krátko, ale v prvom rade som si nasimuloval rôzne teploty na čidle a všetko fungovalo presne podľa návodu. A hlavne nie je pravda, že po dosiahnutí teploty 90 stupňov sa vypne čerpadlo a kotol sa prehreje ako bolo písané v jednej predchádzajúcej recenzii. Zatiaľ spokojnosť oproti mechanickým, nepresným, ktoré som mal doposiaľ. Ak potrebujete ovládať viac čerpadiel pozrite si PC 12.
- pekný, jednoduchá manipulácia
- Slabsia citatelnost cisiel a symbolov
- Bezdrôtové pripojenie.
- Jednoduché ovládanie
- Jednoduche nastavovanie
Jednoduchy perfektny
Zobrazujem 381 - 400 zo 464 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...24 Ďalšie »